ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  • ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  • ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
  • ΟΡΑΜΑ
  • ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Η ιστορία της Bed & Bath ξεκίνησε το 1992 με την επωνυμία Cannon Home Fashion και την αντιπροσώπευση της ομώνυμης φίρμας στην Ελλάδα. Το 2003 η εταιρία μετονομάστηκε σε Bed & Bath, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της με φίρμες όπως FIELDCREST, WAVERLY, CHARISMA, MOLINA, JOUTSEN, KING KOIL USA και ενδυναμώνοντας την παρουσία της με νέα σημεία πώλησης εταιρικά και franchise. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρωταρχικό μέλημα μας είναι να προσφέρουμε πάντα ξεχωριστά και επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στη μεγάλη ποικιλία και στην ιδανική σχέση ποιότητας - τιμής.

Η αρχική συνεργασία μας με ένα καταξιωμένο όνομα όπως η CANNON, καθώς και οι νέες αποκλειστικές συμφωνίες με κορυφαίους ανά τον πλανήτη οίκους (FIELDCREST, WAVERLY, CHARISMA) μας έδωσαν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια προϊοντική συλλογή με εξαιρετική ποιότητα, ποικιλία και προσιτές τιμές που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα του αγοραστικού κοινού.

Το 2008 πραγματοποιήσαμε μιας στρατηγικής σημασίας συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρείας κατασκευής στρωμάτων στις Η.Π.Α. την KING KOIL . Η είσοδος της BED&BATH στο χώρο της αγοράς στρωμάτων έγινε με μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε τύπους και μεγέθη. Προσφέραμε την δυνατότητα στον Έλληνα καταναλωτή να επιλέξει ένα στρώμα με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, από οικολογικά υλικά, εφαρμόζοντας όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η BED&BATH αναγνωρίζει το γεγονός ότι οι σημερινοί καταναλωτές είναι ενημερωμένοι και ζητούν το καλύτερο, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών. Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να δεχθούμε αυτές τις προσκλήσεις, γι' αυτό και φροντίζουμε ώστε όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα BED&BATH, να έρχονται σε επαφή με την κορυφαία ποιότητα , την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και την άριστη σχέση τιμής.

Οικοδομούμε σε καθημερινή βάση το μέλλον μας, υποστηρίζοντας τις αρχές μας.

Υψηλή ποιότητα,
Ποικιλία,
Ανταγωνιστικές Τιμές.

Επενδύουμε σε ισχυρές συνεργασίες, προάγοντας τη δυναμική και το πάθος του κάθε συνεργάτη μας. Συνεχίζουμε να ισχυροποιούμε την ταυτότητα μας ως εταιρία, βελτιώνοντας τις εργασιακές μεθόδους και επενδύοντας σε οργανωτικές δομές και νέες τεχνολογίες. Στα άμεσα σχέδια μας, η ανάπτυξη της Bed & Bath στις αγορές της Ευρώπης και των Βαλκανίων, με νέα σημεία.

Το 2009 η εταιρεία μας υλοποίησε έναν από τους βασικούς της στόχους, ένα νέο κέντρο διαχείρισης & διακίνησης των εμπορευμάτων της, την δημιουργία μιας νέας σύγχρονης κεντρικής Αποθήκης.

Η νέα κεντρική Αποθήκη διευκολύνει τη λειτουργία της διανομής των εμπορευμάτων εντός του δικτύου διανομής. Αυξάνει τη χρονική και χωρική διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων βοηθώντας έτσι την επιχείρηση να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της. Η ύπαρξη αποθηκευτικών εγκαταστάσεων 3.100 τ.μ. με 3.500 θέσεις αποθήκευσης και ο εφοδιασμός τους με αποθέματα καθιστά το εμπόρευμα άμεσα διαθέσιμο στον πελάτη.

Η νέα αυτοματοποιημένη μηχανοργάνωση με εφαρμοσμένες τις τελευταίες τεχνολογίες Logistics (WMS system), αποβλέπει στην αύξηση της παραγωγικότητας και την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εκτέλεση των λειτουργιών της κεντρικής αποθήκης :

Αύξηση Παραγωγικότητας για Σταθερό & Γρήγορο Επίπεδο Υπηρεσιών
Ευκολότερη Διαχείριση για Ακριβή Παραλαβή Εμπορευμάτων
Οργανωμένη Διαχείριση Παραγγελιών για Συνεχή Τροφοδοσία Δικτύου
Ομαδοποιημένη Φυσική Αποθήκευση για Βέλτιστη Εξοικονόμηση Χώρου & Χρόνου